Cégtörténet

Cégtörténet

A kecskeméti JÓTANÁCSADÓ Pályázatkészítési, Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2007 elején alakult meg. Az iroda fokozatosan bővült,
ma nyolc fős tanácsadói csapattal szolgálja ki ügyfélkörét.
A cég fő tevékenysége komplex forrásszerzési tanács- adás vállalkozások, önkormányzatok és nonprofit pályázók számára (európai uniós és hazai pályázatok teljes körű ügyintézésével).

Vállalkozásunk sokoldalú tevékenységét, munkánk magas szakmai színvonalát az ügyvezetők és a munkatársak több éves, változatos területeken szerzett tapasztalata alapozza meg. (Referenciáink között számos vállalkozói, önkormányzati és nonprofit pályázat sikeres elkészítése és projektmenedzsmentje szerepel.)

A JÓTANÁCSADÓ Kft.-nek több mint fél évtizedes működése során jelentős szakértői köre is kialakult. Az adott fejlesztési projekt igényeinek megfelelően szakmai partnereink (pl. energetikus, tervező- és építészmérnökök, közbeszerzési szakértő, ügyvéd stb.) is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Munkatársaink változatos képzettsége, sokoldalú tapasztalatai mellett ez is hozzájárul ahhoz, hogy a pályázatírás és a projektmenedzsment területén teljes körű szolgáltatások nyújtására törekszünk.

 

Várjuk megkeresését telefonon, e-mailben vagy személyesen; munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre!

Nyomtatóbarát változat