Saját pályázataink

Gyakornoki pályázat

A Jótanácsadó Kft. a 2017-es évben a GINOP-5.2.4-16 kódszámú „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati lehetőség keretében támogatást nyert el.

A program elsődleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítése, továbbá az iskolai rendszerű képzésben, felnőttoktatásban, vagy felnőttképzésben megszerzett szakképesítés hasznosulásának elérése. Fontos a fiatalok korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, és ezzel a későbbi foglalkoztatásuk növelése.

Cégünk egy fő gyakornokot alkalmaz a pályázati lehetőség alapján, melynek révén továbbra is színvonalasan tudjuk végezni tevékenységünket, illetve növelni tudjuk ügyfeleink számát és elégedettségét.

A gyakornok felvételével a továbbiakban is biztosítani fogjuk ügyfeleink számára azt a pontos és minőségi munkát, amit a szakma megkövetel.

A fiatal számára biztos lehetőséget nyújtunk a szakmai fejlődésre, a pályázat keretében beszerzett multifunkcionális eszközzel pedig maradéktalanul biztosítani tudjuk a gyakornoki munkavégzéshez szükséges feltételeket.

Tábla

_____________________________________________________________________________________

 

A folyamatos fejlődésért

A JÓTANÁCSADÓ Kft. megalakulásától kezdve nagy hangsúlyt fektet munkatársainak folyamatos szakmai továbbképzésére. A rendszeres tapasztalatcseréken és tudásmegosztáson túl időről időre belső képzéseken gyarapítjuk ismereteinket, szélesítjük szakmai látókörünket, fejlesztjük készségeinket. Egyes témákban tanácsadó csapatunk egy-egy tagja tart előadást szakterületének aktuális kérdéseiről, más területeken pedig külső szakemberek, trénerek segítségét vesszük igénybe.

Kiemelt képzési programunk  pályázati támogatásból (TÁMOP)

Cégünk 2012-ben 2.874.798 Ft támogatást nyert el a TÁMOP 2.1.3.A-12/1 kódjelű, „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban” című európai uniós pályázaton.

E projekt keretében 2012-2013-ban munkatársaink három képzési modulban fejleszthették képességeiket. A 60 órás, „Csapatépítő és együttműködési készség fejlesztő tréning” során 6 munkavállalónk bővíthette kompetenciáit az egymáshoz való alkalmazkodás, bizalomépítés, kommunikáció, együttműködés, döntéshozatal, konfliktuskezelés, stresszes helyezetek kezelése, egyéni készségek fejlesztése terén. 

Műhelymunka

Nyelvi képzés A 100 órás, saját szervezésű és lebonyolítású belső képzésünkön 3 munkatársunk mélyíthette el tudását a hazai és EU-s pályázatírás területén, pénzügyi és számítógépes ismeretekben gazdagodhatott, közbeszerzés és projektmenedzsment szakterületen is magasabb szintű tudásra tehetett szert. 

A 300 órás angol nyelvi képzésen 3 kollégánk fejleszthette angol nyelvi tudását.

 

Projektünk azonosítója és címe:
"TÁMOP-2.1.3-A-12/1-2012-0606
Munkahelyi képzés a Jótanácsadó Kft.-nél."

A projekt sajtóközleménye
itt megtekinthető és letölthető (PDF).

 

Ügyfeleink profitálnak

A folyamatos továbbképzés, tudásunk és készségeink bővítése, frissítése révén naprakész ismeretekkel, még jobb minőségű munkával tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni a 2014. január 1-jén induló új európai uniós fejlesztési ciklusban mind pályázatkészítési, mind pedig projektmenedzsment-szolgáltatásainkkal.

 

Pályázatírás

.

Nyomtatóbarát változat