Székhelyünk

Székhelyünk JÓTANÁCSADÓ Pályázatkészítési, Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefon: 76 / 505-952
E-mail: jotanacsado@jotanacsado.hu
Facebook: www.facebook.com/jotanacsado

Székhelyünk megközelítése
Budapest felől az 5-ös számú főúton érkezve Kecskemétre:
A város belterületén először Budai utca, majd Széchenyi körút elnevezéssel folytatódik a főút. A körútról a Petőfi S. utcára balra kell kanyarodni, innen az első lehetőségnél jobbra kell lefordulni, majd ismét jobbra, végül balra kanyarodva érhető el a Kamara irodaháza.

Szeged felől az 5-ös számú főúton érkezve Kecskemétre:
A város területén először a Kiskunfélegyházi út, majd balra ráfordulva az Erzsébet körútra, Kossuth körút, Árpád körút elnevezéssel folytatódik a főút. Az Árpád körútról a Petőfi S. utcára jobbra kell kanyarodni, innen az első lehetőségnél jobbra kell lefordulni, majd ismét jobbra, végül balra kanyarodva érhető el a Kamara irodaháza.

Az M5-ös autópályán érkezve Kecskemétre:
Az 52-es számú főútra való lehajtás után az Izsáki úton (Kecskeméten belül ez az 52-es elnevezése) végig haladva, majd rövid ideig egyenesen kell továbbhaladni a Petőfi S. utcán. Innen az első lehetőségnél jobbra kell lefordulni, majd ismét jobbra, végül balra kanyarodva érhető el a Kamara irodaháza.

Cegléd felől a 441-es számú főúton érkezve Kecskemétre:
A Noszlopy Gáspár parknál jobbra fordulva Bethlen körúton, majd a Széchenyi körúton és a Mária körúton haladva, a Petőfi S. utcára balra kell kanyarodni, innen az első lehetőségnél jobbra kell lefordulni, majd ismét jobbra, végül balra kanyarodva érhető el a Kamara irodaháza.

Nyárlőrinc felől a 44-es számú főúton érkezve Kecskemétre:
A Mártírok útján és a Műkert sétányon végighaladva, majd balra ráfordulva az Erzsébet körútra, Kossuth körút, Árpád körút elnevezéssel folytatódik a főút. Az Árpád körútról a Petőfi S. utcára jobbra kell kanyarodni, innen az első lehetőségnél jobbra kell lefordulni, majd ismét jobbra, végül balra kanyarodva érhető el a Kamara irodaháza.

Soltvadkert felől az 541-es számú főúton érkezve (Halasi út) Kecskemétre:
A Halasi útról balra ráfordulva az Árpád körút elnevezéssel folytatódik a főút. Az Árpád körútról a Petőfi S. utcára jobbra kell kanyarodni, innen az első lehetőségnél jobbra kell lefordulni, majd ismét jobbra, végül balra kanyarodva érhető el a Kamara irodaháza.


Nagyobb térképre váltás

GPS koordináták:
Észak: 46° 54' 07.06"
Kelet: 19° 41' 06.33"

Nyomtatóbarát változat