Tisztelt Ügyfelünk, Partnerünk! Kedves Látogató!


Üdvözöljük honlapunkon! 

Képzés_sajtóközlemény

 

A JÓTANÁCSADÓ Pályázatkészítési, Tanácsadó és Szolgáltató Kft. a 2014. január 1-jén megkezdődött új európai uniós költségvetési ciklusban is tisztelettel várja megkeresését.

Igény esetén fejlesztéseit a projektötlet felmerülésétől kezdve az előkészületi fázis munkafeladatain és a pályázatíráson át egészen a megvalósításig és a megítélt támogatás lehívásáig, valamint az azzal történő elszámolásig végigkísérjük (teljes körű  projektmenedzsment-szolgáltatást nyújtunk, ideértve a nyilvánossági kötelezettségek biztosítását is).

Keressen minket elérhetőségeinken!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Korábbi híreink:

Képzés_sajtóközlemény

Kedves Ügyfelünk, Partnerünk, Barátunk!

Nagy örömmel értesítjük a közelmúltban Balog Zoltán miniszter úr által aláírt, az Emberi Erőforrások Minisztériumától kapott megtisztelő elismerésről:

 

A 2015. ÉVBEN A JÓTANÁCSADÓ KFT. ELNYERTE A

CSALÁDBARÁT MUNKAHELY CÍMET.

 

A CSALÁDBARÁT MUNKAHELY címet olyan munkahelyek nyerhetik el, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. 

Az elismerés azért is jelentős, mivel a Dél-alföldi régióban mindössze 9, Bács-Kiskun megyében pedig összesen 3 vállalkozás nyerte el a címet. A megyében a kecskeméti székhelyű JÓTANÁCSADÓ  Kft. az egyetlen, alaptevékenysége  szerint pályázati és komplex forrásszerzési tanácsadással foglalkozó szervezet, melyet „Családbarát Munkahely” címmel tüntettek ki.

A JÓTANÁCSADÓ Kft. segítséget kíván nyújtani munkatársainak az élet két kiemelt fontosságú területén: a családi élet és az alkotó munka minél finomabb összehangolásában. A családi élet és a munkahelyi feladatok összeegyeztetése alapvető érdekünk, hiszen kiegyensúlyozott munkaerővel a hatékonyság jelentősen nő. A munkavállalók családi életük és munkájuk összehangolásával harmonikusabbá, kiegyensúlyozottabbá válnak; s ez közvetetten az egész társadalomra pozitív hatással van - hiszen a gyarapodó családok és az értékteremtő munka a nemzet két legfontosabb erőforrása.

Kecskemét, 2015. 06. 09.

 

               Szécsi Árpád, ügyvezető és a JÓTANÁCSADÓ Csapat

 

 Az oklevél ide kattintva megtekinthető és letölthető (PDF).

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Képzés_sajtóközlemény

A JÓTANÁCSADÓ Kft. munkahelyi képzéssel is megkezdte a felkészülést a közelgő, 2014. január 1-jén induló új európai uniós fejlesztési ciklusra.

A felkészülés részeként - egy TÁMOP-projekt keretében - munkatársaink külső szakértők által vezetett tréningek, saját szervezésű belső képzések alkalmával, valamint nyelviskolai oktatás keretében fejlesztették tudásukat, készségeiket, hogy még felkészültebben állhassunk ügyfeleink rendelkezésére a pályázatkészítés, a projektmenedzsment és egyéb szolgáltatásaink terén.

 

A projekt sajtóközleménye ide kattintva megtekinthető és letölthető (PDF).

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Székhelyünk
A JÓTANÁCSADÓ Pályázatkészítési, Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
2013. szeptember 20-án új székhelyre költözött.

Vállalkozásunk új címe 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Egyéb elérhetőségeink (telefon, email, honlap) nem változnak.

 
A JÓTANÁCSADÓ Kft. a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával kialakított stratégiai partnerség keretében költözött át a Kamara irodaházába, annak érdekében, hogy cégünk pályázatkészítési és projektmenedzsment-szolgáltatásai még könnyebben hozzáférhetővé váljanak a megye és a régió vállalkozásai számára.
 

Köszöntő

 

Frissítés dátuma: 2016.12.09.

Nyomtatóbarát változat