Stratégiai partnereink

Stratégiai partnerünk

BKMKIK

A JÓTANÁCSADÓ Pályázatkészítési, Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2013. október 15-én együttműködési megállapodást kötött a
Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával.

Ennek értelmében a Kft. és a Kamara stratégiai partnerként segítik egymás munkáját, ami a megye gazdaságának és vállalkozásainak fejlődését szolgálja.

A stratégiai együttműködés keretében a JÓTANÁCSADÓ Kft. székhelyét is áthelyezte a Kereskedelmi és Iparkamara irodaházába, annak érdekében, hogy a megye és a régió vállalkozásai számára könnyebben hozzáférhetővé váljanak a cég pályázatkészítési és projektmenedzsment szolgáltatásai.


Stratégiai partnereink

A JÓTANÁCSADÓ Kft. stratégiai partnerként tekint a Kamara minden tagjára, valamint regisztrált vállalkozására - fogalmazta meg Szécsiné Marton Éva, a cég ügyvezetője, aki a Kamara Facebook-oldalán is kommentálta az együttműködési megállapodást.
 

"Reméljük, a 2014. január 1-jén induló új uniós költségvetési ciklusban számos további közös fejlesztési projekt révén járulhatunk hozzá a megye és a régió gazdaságának, vállalkozásainak fejlődéséhez. Várjuk eddigi és leendő ügyfeleinket új székhelyünkön, a Kamara irodaházában (Árpád krt. 4.)."

Megállapodás

Nyomtatóbarát változat